Apaçiler'den Şimşekler'e moral

3. Lig 2. Grup'ta ikinci yarının ilk maçında lider Fethiyespor, deplasmanda lig ikincisi Nazilli Belediyespor'a konuk oluyor. Fethiyespor, Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayıp Nazilli'ye hareket etti. Fethiyespor'un taraftar topluluğu Apaçiler, dün akşam Fethiyespor kampını ziyaret ederek havai fişek atıp takıma moral ve motivasyon sağladılar.

  • 1732
Apaçiler'den Şimşekler'e moral
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2 Grup’ta lider olan Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçında takipçisi Nazilli Belediyespor’a konuk oluyor. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor kafilesi, puan ve puanlar için Nazilli’ye gitti. Fethiyespor’un taraftar topluluğu Apaçiler, dün akşam Fethiyespor kampını ziyaret ederek; havai fişek atıp takıma moral ve motivasyon sağladılar. Murat Bayat liderliğindeki Apaçi taraftar topluluğu, Fethiyespor tesislerinde kampta bulunan Sabri Turgut, futbolcular ve teknik kadroyu kamp dışına davet edip; önce ışık gösterisi ardından meşaleler yaktılar. Tüm futbolcuların isimlerini sayan ve Fethiyespor marşlarını söyleyen taraftarlar bu ziyareti havai fişek gösterisi ile taçlandırdılar. 

Nazilli Şehir Stadı’nda Perşembe günü saat 13.00’te oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden İlker Yasin Avcı yönetecek olup; yardımcılıklarını aynı bölgeden Uğur Aydoğdu ve Enes Berk Güçlü yapacak. Ev sahibi Nazilli Belediyespor’da cezalı olan Mert Çapar ile antrenmanda sakatlanan Hasan Yurtseven’in dışında eksik bulunmuyor. Nazilli Belediyespor’un maça Hasan Çayrak, Oktay Kancı, Mehmet Ersavaş, Polat Güren, Sefa Korkmaz, Taner Arıcı, Zafer Özden, Mehmet Akif Şerifoğlu, Murat Can Bölükbaşı, Aytaç Deniz ve Bünyamin Karataş on biri ile çıkması beklenirken; Fethiyespor’un ise Serkan Demirol, Serhat Mutlu, Bülent Kalecikli, Sabri Turgut, Hayrullah Çelik, Fatih Somuncu, Cemal Şener, Anıl Gir, Ali Han Tunçer, Yakup Alkan ve Anıl Arıcıoğlu on biri ile çıkması bekleniyor. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Bu maç için erken final diyebiliriz ama kaybedilecek büyük bir kayıp olarak düşünmüyoruz. Sonuç olarak oraya puan ve puanlarla gidiyoruz. Bu inancı hep birlikte taşıyoruz. Futbolda her sonuç var ama tabi biz puan veya puanlar için gidiyoruz. Nazilli maçından sonra oynanmamış 15 maçımız daha var. Yani bir maçta ne şampiyon olacaksınız, ne küme düşeceksiniz ne de orada kalacaksınız. Sadece orada gerçek oyunumuzu oynayıp oyun felsefemizi sahaya yansıtıp en iyi şekilde dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet de “İyi olan kazansın. Sakat ve hasta oyuncumuz yok. Mert Çapar cezalı” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Nazilli’de cadde ve sokaklar siyah beyazlı bayraklarla donatılırken; maçın oynanacağı stat da maç için gelin gibi süslendiği öğrenildi. 

Apaçiler'den Şimşekler'e moral
Apaçiler'den Şimşekler'e moral

Bakmadan Geçme