Antalya'da feci olay! 3. kattan düşen adam hayatını kaybetti
Antalya'da bir kişi, 3 katlı binanın en üst katındaki dairenin penceresinden zemin katın çatısına düşerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili şahsın ikametine geldiği kadın arkadaşı gözlem altına alındı.

Cesedi tente üzerinde bulundu
Saat 05.00 sıralarında ise aynı binanın ikinci katında oturan bir vatandaşın tente üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler binanın arka kısmında bulunan zemin katın çatısında hareketsiz olarak yatan şahsın 41 yaşındaki Mehmet Yavuz olduğunu tespit etti.
Yapılan kontrollerde Yavuz'un hayatını kaybettiği belirlendi. Mehmet Yavuz'un cenazesi yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, olayın meydana geldiği dairede oturan Yavuz'un kadın arkadaşı gözlem altına alınarak Manavgat Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yavuz'un servis işi yaptığı, eşinden ayrıldığı ve 1 kız çocuk babası olduğu bildirildi.
Bakmadan Geçme





