ANNA ROTHERY, FETHİYE LOKUMU GÖTÜRDÜ

Bir süredir Fethiye'de tatil yapan İngiltere'nin Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery, memleketine Fethiye lokumu götürdü. Fethiye'de geçirdiği günleri unutamayacağını ve en kısa sürede bir ekiple Fethiye'ye geleceğini belirten Anna Rothery, Servet Şekerleme'nin Çarşı Caddesi'ndeki şubesine uğrayıp hediyelik paket paket lokum ve çerez satın aldı. Rothery, 'Fethiye lokumlarını aileme, yakınlarıma ve arkadaşlarıma götürüyorum' ifadelerini kullandı.

  • 2779
ANNA ROTHERY, FETHİYE LOKUMU GÖTÜRDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'deki tatilinin ardından dün ülkesine dönen Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery, Fethiye'de mağazaları dolaşıp bol bol alışveriş de yaptı. beraberinde başkan yardımcısı Nichola Parry ile birlikte Fethiye'deki turistik çarşıyı gezip alışveriş yapan Rothery, Servet Şekerleme mağazasına da uğrayarak paket paket lokum ve çerez satın aldı. Fethiye'deki lokumcuları gezen ve Servet Şekerleme'den Fethiye lokumu üzerine tercihini yapan Rothery, Servet Şekerleme sahibi Servet Erdoğan'dan Fethiye lokumunun üretimi hakkında bilgiler de aldı. Ülkesine hediyelik Fethiye lokumu götüreceğini söyleyen Rothery, şekersiz ve şekerli Fethiye lokumu çeşitlerinden paket paket hazırlattı.
Rothery, Fethiye'de gördüğü ilgiye teşekkür ederek, "Tatilim süresince yamaç paraşütüyle uçtum. Mavi tura katıldım. Fethiye'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdim. Başta Ölüdeniz olmak üzere gezdiğim her yeri çok beğendim. Ülkeme döndüğümde Fethiye için anlatacağım çok güzel anılar var. Özellikle yamaç paraşütü yapmalarını isteyeceğim. Türkiye'de, Fethiye'de Covid-19 tedbirlerinin tam olarak alındığını gördüm. Fethiye'de gittiğim her yerde sahillerde, sokaklar tertemizdi. Konakladığım otel dahil, her yer çok güvenliydi. Türk insanının sıcak kanlılığı ve misafirperverliğine bir kez daha yakından şahit oldum. Yine geleceğim" ifadelerini kullandı. 

ANNA ROTHERY, FETHİYE LOKUMU GÖTÜRDÜ
ANNA ROTHERY, FETHİYE LOKUMU GÖTÜRDÜ

Bakmadan Geçme