Ankaralı Turgut Çocuklarını Reddetti

Kanser ile mücadele eden Ankaralı Turgut'a maddi sıkıntıları sebebiyle tedavisini karşılayamadığından dolayı vefa gecesi düzenlendi. Ünlü türkücü, vefa gecesi sonrası çocuklarını evlatlıktan reddettiğini açıkladı.

  • 69
Ankaralı Turgut Çocuklarını Reddetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkücü Turgut Karataş, bilinen adıyla Ankaralı Turgut, bir süredir kanserle mücadele ediyor. Son 1.5 ayda 13 kilo kaybeden sanatçı, ekonomik zorluklar nedeniyle akıllı ilaç tedavisine başlayamamıştı.

Ankaralı Turgut Çocuklarını Reddetti

Kızının evine taşınan Ankaralı Turgut için bir vefa ve yardımlaşma gecesi düzenlendi. Etkinliğe Turgut'un sanatçı dostlarının yanısıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katıldı.

Ancak, etkinliğin ardından Ankaralı Turgut, çocuklarına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan türkücü, "27 yıldır benim paramla geçiniyorlar. Hiç kendi paralarını kazanmışlar mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı... Bunlar bir çete olmuş. Hiç helal para yediler mi? Toplanan ilaç paralarını benden tehdit ederek almak istiyorlar. Bunlar yalancı ve iftiracı. Herkes bunu bilsin!" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme