Anıl Gir çalışmalara başladı 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da futbolcular hazırlıklarını gruplar halinde sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda, Ağrı 1970 Spor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve çapraz bağları kopan Anıl Gir Şubat ayında İstanbul'da ameliyat olmuştu. Başarılı futbolcu bir hafta önce Fethiye'ye geldi ve çalışmalara başladı. 

  • 1784
Anıl Gir çalışmalara başladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da futbolcular hazırlıklarını gruplar halinde sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda, Ağrı 1970 Spor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve çapraz bağları kopan Anıl Gir; Şubat ayında İstanbul’da ameliyat olmuştu. Başarılı futbolcu bir hafta önce Fethiye’ye geldi ve çalışmalara başladı. 

18 Temmuz’da başlayacak ligler öncesinde Fethiyesporlu futbolcular, antrenmanlarını gruplar halinde yapıyorlar. Şehir Stadyumu yan sahasında teknik ve taktik ağırlıklı çalışan oyuncular, coşkulu taraftarları ile buluşmak için gün sayıyorlar. Lacivert beyazlıların idmanda istekli ve hırslı oldukları gözlendi. 38 puanla ligde 8. sırada yer alan Fethiyespor, ara verilen lige deplasmanda oynayacağı Kozanspor maçı ile başlayacak. 

Ameliyatının ardından Fethiye’ye dönen Anıl Gir, “İstanbul’da ameliyat oldum ve 3,5 aylık süreçte çalışmalarıma fizyoterapist eşliğinde devam ettim. Şimdi de Fethiye’ye geldim. Burada imkanlarımız daha fazla. Fitness salonumuz açık, antrenman sahamız var. Kuvvetlenmek için elimden geleni yapıyorum. Hayırlısıyla bu dönemi en kısa sürede atlatacağım. Kalan maçlarda yer alıp alamayacağımı fizyoterapistim belirleyecek. Elimden geldiğince çalışacağım. Kendimi hazır hissedersem ve hocalarım da görev verirse takım içerinde yer almak isterim” dedi. 


 
 

Bakmadan Geçme