Yılmaz Vural, Fethiyespor Maçı Hakkında Konuştu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta'da Fethiyespor, 11 Şubat Pazar günü saat 14.00'te kendi evinde ligde üst sıraları kovalayan ekiplerden Menemen FK ile karşılaşacak. Menemen FK Teknik Direktörü Yılmaz Vural, oynayacakları Fethiyespor maçı hakkında düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

  • 9611
TAKİP ET

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Fethiyespor, 25.Hafta müsabakasında kendi evinde Menemen FK ile karşılaşacak. Maç yarın 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak. Menemen FK Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maç öncesi maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza özel olarak aktardı.


Geçtiğimiz hafta kendi evinde kaybettikleri 24Erzincanspor maçı ile ilgili konuşan Menemen FK Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Futbolun kanunu böyle, bazı şeyleri izah edemezsiniz. Çok atak bulmak kazanmak anlamına gelmiyor topu kalenin içine sokarsanız bir anlam kazanıyor. Kaleye kadar gelmeyi çok iyi yaptık fakat maalesef rakibimiz bizden çok atak yaptı ve kazandı. Bir taç atışından sonra gol yedik başka da kalemize gelmediler ve ikinci devrede bir kontra atak yaptılar bir tanesini atamadılar bir tanesi de gol oldu. Toplasanız kalemize üç kere geldiler ikisi gol oldu. Çok atak yapsanız bile iki golü engelleyemiyorsanız şikâyet edemezsiniz. Bu bir sonuç oyunu. Bizim mesela enteresandır, altı deplasmanımızı da kazandık. Evimizde iki kere oynadık, iki kere kazandık iki kere berabere ve iki kere de kaybettik. Ayağında krampon olan herkesi ciddiye almak lazım, almazsanız böyle şeyler olabiliyor”


Fethiyespor'un geçen hafta oynadığı Somaspor maçını canlı izleyen ve Fethiyespor'un iyi takım olduğunu belirten Vural, “Fethiyespor'un 24, bizim 39 puanımız var. Altıncı sırada bir yer bulduk, iyi gidiyor diyebiliriz. Biz direkt çıkabilir miyiz? Bunun için uğraşıyoruz. Bu hedeften de taviz vermeyeceğim. Bu ligde hedefleri çıkmak olan, imkanları olan takımlar var. Iğdır, Kastamonu, Amed, Isparta, İskenderun bunlar iyi takımlar. Tabii ki 4 tane takım düşüyor. Arnavutköy sondan ikinci sırada bize karşı kazandı mesela. Onun için ciddiye almak lazım. O yüzden Fethiyespor bizim için çok ciddi bir rakip. Geçen haftaki Soma maçını canlı izledim ben, iyi takımlar. Ama tabii ki kendi sorunlarını çözemeyen takımlar için sıkıntı olabiliyor”


FETHİYESPOR TARAFTARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMASINLAR
Yarın ki oynanacak maçla ilgili Fethiyespor'un taraftarlarının takımını yalnız bırakmaması gerektiğini vurgulayan Yılmaz Vural, “Ben Menemen'e ilk geldiğimde çok az sayıda taraftarımız geliyordu. Şimdi çok şükür ki sahamız doluyor. Fethiyespor taraftarı takımına çok önem veriyor. Maçın sonucuna etki edebilen bir taraftar kitlesi. Takımlarını yalnız bırakmasınlar. Özellikle takımın başkanı Esat Bakırcı'da benim can ciğer aile dostumdur. Yıllardan beridir kendi imkanlarıyla bu takımı ayakta tutmaya çalışıyor. Erhan Altın döneminde de sevgili Ercan Torunoğulları'nın kıymetli dedesi vefat ettiğinde Fethiye'ye geldiğimde konuşma fırsatı bulmuştum. Antrenman sahaları anlamında bir sıkıntı var. Fethiyeli olan herkesin takımlarına destek vermesi lazım ki takım o moralle daha farklı şeyler uygulayabilsin. Yarın oynanacak maçta iki takıma da başarılar diliyorum, izleyenlerin keyif alabileceği bir maç olsun diliyorum” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme