Yalı Çapkını Dizisi Final Tarihi Belli Oldu

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, izleyicilerini üzecek bir gelişmeyle gündemde. Dizinin eski oyuncularından Öznur Serçeler, yaptığı açıklamada dizinin ne zaman final yapacağını duyurdu.

  • 249

Öznur Serçeler'den Yalı Çapkını Final Açıklaması

Basına konuşan Öznur Serçeler, Yalı Çapkını dizisinden ayrılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Serçeler, "Ben ayrılık gibi hissetmedim, çünkü dizinin yeri bende her zaman özel. Ancak dizinin benim için belli bir aşamayı tamamladığını hissettim. Zaten bu sezon final yapacak. Bildiğim kadarıyla 4. sezon olmayacak, 3. sezon Yalı Çapkını'nın son sezonu olacak" ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını 3. Sezonla Ekranlara Veda Ediyor

Serçeler'in açıklamasına göre, dizinin finali 3. sezon sonunda gerçekleşecek. Dizinin hayranları için bu haber büyük bir sürpriz olsa da, final tarihi konusunda değişiklik olma ihtimali de bulunuyor. Ancak şimdilik planlanan, Yalı Çapkını'nın 3. sezonda sona ermesi.

Star TV'nin popüler yapımlarından biri olan Yalı Çapkını, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla izleyicilerden tam not almıştı. Dizinin final yapacağı haberi, birçok hayranı tarafından üzüntüyle karşılandı.

Bakmadan Geçme