WTM London Fuarı'nda Fethiye tanıtılıyor

İngiltere'nin Londra kentinde 6-8 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen World Travel Market 2023 (WTM London) Fuarı'nda, Fethiye tanıtılıyor.

  • 1414
TAKİP ET

Fuarda Fethiye'yi temsilen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Başkanı Bülent Uysal, TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Bölge Temsilciliği Başkanı Özgen Uysal ve YDA Dalaman Havalimanı Operasyonlar ve Gelirler Direktörü Orçun Sungur da yer alıyor.

Fuarda Türkiye standında yer alan Fethiye masasına yoğun ilgi olurken, birçok ikili görüşmesi gerçekleştirildi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da Fethiye masasını ziyaret ederek Başkan Çıralı ve beraberindekilerle görüş alışverişinde bulundu.

FTSO önderliğinde İngiltere'nin önde gelen havayolu şirketi Jet2 ile başlatılan işbirliği çalışması kapsamında Başkan Çıralı ve beraberindeki heyet, Jet2 şirket yetkilileriyle bu kez de fuarda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmelerin çok verimli geçtiğini belirten Başkan Çıralı, “Jet2 ile yapılan görüşmeler neticesinde 2024 turizm sezonu için koltuk sayılarında artış yapılması konusunda anlaşmaya vardık. Yeni sezonda uçuşlar beklenenden erken başlayacak. Uçak seferlerinin arttırılmasıyla birlikte Fethiye'de yeni turizm sezonu çok daha erken başlayacak ve geç kapanacak. Bu gelişme bölgemiz turizmine önemli bir katkı verecek.” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme