Vatandaşlardan elektrik faturasına itiraz

Elektriğe gelen 5'e varan zamlardan sonra faturaların çok yüksek miktarlarda gelmesi vatandaşı şaşırttı. Yüksek gelen elektrik faturalarına isyan eden vatandaşlar çareyi Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Müdürlüğü'ne itiraz dilekçesi vermekte buldu.

  • 1459
Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

1 Ocak 2022 tarihinden itibaren kademeli elektrik faturasına geçilmesi ile beraber elektriğe gelen yüzde 125'e varan zam oranları faturalara yansımaya başladı. Ocak ayında yüksek elektrik faturaları ile karşılaşan vatandaşlar mağdur oldu. Soluğu Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti'nde alan vatandaşlar evlerine ve işyerlerine gelen elektrik faturasına itirazda bulunmak için dilekçe verdiler.
Gelen faturayı şikâyet eden bir vatandaş, “Bu ay 900 TL geldi bana. Biz emekli halde nasıl geçineceğiz? 2 bin TL kira. 900 TL elektrik faturası geldi. Bu zamların geri alınmasını talep ediyoruz. Biz buraya dilekçe vermeye geldik. Gelen arkadaşlar imza veriyorlar” dedi.Atilla Çelik isimli vatandaş ise, “ 1963 TL fatura geldi. 2 kişi yaşıyoruz. Ev 3+1. Faturalar çok fazla geldi. Dolayısıyla Tüketici Hakem Heyetine itiraz dilekçelerimizi vermeye geldik. Benim gibi kendini mağdur hisseden insanlar, gelip dertlerini anlatabilirler. Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti'ne itiraz edebilirler” dedi.

Bakmadan Geçme