Türk sanat müziği konseri ilgiyle izlendi

Fethiye'de 26 Mayıs 2023 Cuma akşamı Mozalikya Türk Sanat Müziği korosu tarafından Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde Saat 20.00'de başlayan konsere Fethiye'de yaşayan vatandaşlara müzik ziyafeti sunuldu.

  • 696

Mozalikya Türk Sanat Müziği korosu tarafından düzenlenen konserde; Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkıları seslendirildi. Muğla Büyük Şehir Belediyesi 100 Yaş Evinin katkılarıyla düzenlenen konserin yönetmenliğini Şef Atila Büyükabalı, sunuculuğunu Gülseren Pars yaptı.

Konser ile ilgili yapılan bilgilendirmede; İsmini Likya'nın müziği anlamındaki Mozalikya'dan alan Mozalikya sanat müziği korosu Şef Atila Büyükabalı yönetiminde hazırlık faaliyetlerini Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye 100 yaş evinde yaptı. Uzun ve titiz bir hazırlık döneminden sonra 4 makam (hüzzam, nihavent, uşşak, hicaz) ve 30 eserden oluşan repertuarı, 26 Mayıs 2023 cuma akşamı saat 20.00'de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Şef Atila Büyükabalı yönetiminde ve Gülseren Pars'ın sunumuyla gerçekleşen bir konserle taçlandırdı, konsere olağanüstü bir ilgi vardı, konser seyircilerden tam not aldı. Finalde seyirciler tekrar tekrar istekte bulundular ve koro tüm salonun katılımıyla İzmir marşını söyleyerek konseri tamamladı.

Bakmadan Geçme