Teknik Direktör Dinçel, 'Galibiyeti kaçırdık..'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde konuk ettiği İnegölspor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadele sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel açıklamalarda bulundu.

  • 778
TAKİP ET

“GALİBİYETİ KAÇIRDIK OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 0-0 biten maçı değerlendirdi. Dinçel, “Biz ilk haftayı BAY geçmiştik, ikinci hafta itibariyle ilk maçımızı oynuyoruz. Mutlak kazanmak için hazırlandık. Göreve geldiğimiz günden beri ilk hedefimiz İnegöl maçını kazanmaktı. Ben iyi mücadele ettiğimizi, pozisyon üstünlüğünün bizde olduğunu düşünüyorum. Değerlendiremedik. Tereddütlü pozisyonlar var, gol iptalleri var, kalkan bayraklar çalan düdükler… Ben galibiyeti kaçırdık olarak değerlendiriyorum. Bu maçı geride bırakıyoruz çünkü yoğun bir periyoda gireceğiz. Cumartesi Kastamonu deplasmanına gideceğiz ve ardından Iğdır ile hafta içi evimizde oynayacağız. Sonra da Soma deplasmanına gideceğiz 8 günde 3 zorlu müsabaka oynayacağız. Hemen toparlanıp Kastamonuspor hazırlıklarına başlayacağız” dedi.


“GOL İPTALİ KARARI DOĞRU DEĞİLDİ”
Mücadelenin 60.dakikasında Fethiyespor'da Özcan'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu konuyla ilgili konuşan Dinçel, “Nurettin topla birlikte öndeydi, topu öne çıkarmadı geriye çıkardı ve dışarıdan vuruş yapıldı. Kesinlikle ofsayt değil. Birlikte izleyelim, birlikte yorumlayalım ama VAR'ın olduğu defalarca pozisyonların izlendiği günümüzde bile net kararlar verilmiyor. Ben hakemin kararının doğru olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.


“TARAFTARIMIZ TAKIMA SAHİP ÇIKTI”
Son olarak Fethiyespor taraftarının takımına sahip çıktığından dolayı kendilerine teşekkür eden Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Taraftarlarımızla buluştuğumuz için çok mutluyum. Onlara bugün 3 puan armağan etmek istemiştik. Takıma sahip çıktılar. Maç sonucunda mücadeleyi alkışladılar. Hepsine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme