Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu final bölümü ile ekrana veda etti

Taş Kağıt Makas dizisinin final kararı, televizyon dünyasında son dönemde yaşanan erken final furyasının bir parçası oldu. Özellikle reyting savaşlarının giderek daha zorlu hale geldiği bu dönemde, birçok iddialı yapım, yeterli izleyici kitlesine ulaşamadığı için ekranlara veda etti.

  • 136
TAKİP ET

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden usta isimleri kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” final bölümü ile 16 Ekim Çarşamba akşamı ekranlara geldi ve yine reytinglerde üst sıralarda olamadı.

Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin'in oturduğu Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin, final bölümünün özeti şöyle;
Harun Yakar'ın Adem'i tanıklık yolundan döndürmesi, Umut'un her şeyini adadığı davasını kaybetmesine neden olur. Davayı kaybeden Umut, yeni bir gerçekle yüzleşir. En başından beri sır saklayan, onun tuzağa çekilmesine sebep olan kişi Harun Yakar'dır. Umut ve Harun arasında, büyük bir savaş başlar.

Bünyamin Emirkıran'ın tahliye edilmesi, Emirkıranlar'da dengelerin yeniden kurulmasına neden olur. Her şeyini geri almak isteyen Bünyamin, Fecir'i geçmiş suçlarıyla tehdit eder. Fecir, hapse girmemek için babasının teklifini kabul etmek zorundadır.

Büyük sona doğru yaklaşırken artık tüm savaş baltaları çekilir. Ne Umut, ne Fecir, ne de Harun Yakar için geri adım ihtimali kalmaz. Herkesin kazanıp, herkesin kaybedebileceği o oyun başlar.

Adalet savaşını kazanan Umut oldu

Tüm çabaları, çalışmaları adaleti sağlamak olan Umut Tanrıkulu en sonunda bu amacına ulaştı ve izleyiciye ters köşe yaptı. Final fragmanın da Umut öldü süsü verip, katil olarak Harun Yakar'ı gösteren dizide hepsinin bir oyun olduğu ortaya çıktı ve mutlu son ile final yaptılar.

Bakmadan Geçme