Soydemir, 'Esnafımıza Yüzde 30 İndirim'

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, esnafa yeni bir müjde verdi. Esnafa yüzde 30 indirim uygulanacağını söyleyen Soydemir, yaptığı açıklamada, 'Özel Lokman Esnaf Hastanesi esnaflarımıza büyük bir ayrıcalık tanındı. Esnaflarımız 1 Ağustos 2023 itibariyle sağlık hizmetlerinden yüzde 30 indirimle yararlanacaklar' dedi.

  • 1636

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, esnafa yeni bir müjde verdi. Esnafa %30 indirim uygulanacağını söyleyen Soydemir, yaptığı açıklamada, “Özel Lokman Esnaf Hastanesi esnaflarımıza büyük bir ayrıcalık tanındı. Esnaflarımız 1 Ağustos 2023 itibariyle sağlık hizmetlerinden % 30 indirimle yararlanacaklar” dedi.

Fethiye esnafı sağlık ihtiyaçları için Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne başvurularında belli bir indirim hakkına sahip olacak. Mevcut indirim oranları hastane yönetimi tarafından daha da arttırılarak 1 Ağustos 2023 itibarıyla sağlık hizmetlerinden %30 indirimle yararlanacaklar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı, aynı zamanda Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Soydemir, şunları söyledi: “Esnafımız, sağlık ihtiyaçları için Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne başvurularında belli bir indirim hakkına sahipken, mevcut indirim oranları hastane yönetimi tarafından daha da arttırılarak 1 ağustos 2023 itibarıyla sağlık hizmetlerinden %30 indirimle yararlanacaklar.

Çalışma hayatımızda ilke edinemediğimiz konuların bir tanesi de esnafımıza çok yönlü destek verebilmektir. Bunlardan bir tanesi; hastanemiz alımlarının büyük bir çoğunluğunu Fethiye esnaflarımızdan temin etmekte olup 2022 yılında Fethiye esnafından yapmış olduğumuz alışveriş tutarı 35 milyondur. Ayrıca alış-veriş desteklerimizin yanı sıra hastanemizden aldıkları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlandırarak esnafımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz.” Diyerek açıklamalarına şöyle devam etti:

Esnafımıza %30 özel indirim
“Esnafımızın, esnaf Hastanesi'nden almış oldukları sağlık hizmetlerinde mevcut bir indirim oranı vardı. Almış olduğumuz kararla bu indirim oranı üzerinde bazı güncellemeler yaptık. Hali hazırdaki indirim oranını %30'a çıkardık. Esnaflarımız hastanemize başvurularında muayene, röntgen, tomografi, MR, laboratuvar kısaca poliklinik hizmetlerimizden &30 indirim oranıyla yararlanacaktır. 1 ağustos 2023 tarihi itibariyle odamıza kayıtlı tüm üyeler, hastanemizden aldıkları sağlık hizmetinden esnaf olmayanlara göre net %30 özel indirimli yararlanabilecekler.”

Bakmadan Geçme