Şenlikler Temizlikle Başlıyor!

Çökertme'de geleneksel hale gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları bu sene yine coşkulu bir kutlamaya hazırlanırken hem kutlama etkinliklerin ilk adımı hem de çevre farkındalığı yaratmak amacıyla, Çökertme Muhtarı Ertan Konar ve Captain İbrahim Restoran öncülüğünde bir temizlik etkinliği yapılacak.

  • 1027
TAKİP ET

Hem deniz dibi, hem de kumsal temizliğini içeren etkinlikte 10 profesyonel dalgıç ile gönüllüler 24 Ağustos günü, deniz dibi temizliği yaparken, bir yandan da Çökertme yaşayanları sezon boyu sahil şeridinde biriken atıkları toplayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının en önemli hazırlığını gerçekleştirmiş olacaklar.

Bu etkinliğe katılmak isteyenlere bir çağrıda bulunan Captain İbrahim'in işletme sahibi İbrahim Günyel, çevreye ve denize verilen hasarın minimize edilmesi ve çevrede yaşayanlarda bir farkındalık oluşturabilmek için, bu sene kutlama ve temizlik etkinliğini bir arada yapmayı planladıklarını belirtti. İbrahim Günyel, “Doğayı Birlikte Temizleyelim, Denizlerimizi Güzelleştirelim” sloganıyla yapacakları etkinliğe katkı vermek isteyen herkesi 24 Ağustos Perşembe günü saat 15;00'de Captain İbrahim'de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme