Sen Ajans ve Ege Sen Sanat Derneği FETEX'te
Patlangıç (Cumartesi) Pazar Yeri'nde 14'üncü kez kapılarını açan Fethiye FETEX Fuarı'nda Sen Ajans Organizasyon ve Ege Sen Sanat Derneği, stant açarak yerini aldı.

Sen Ajans Organizatörü Mustafa Karaman, gerçekleştirdikleri faaliyetler ve ajans hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Sanat ve organizasyon alanında çalışmalarını sürdüren Sen Ajans Organizatörü Mustafa Karaman, “Sen Ajans’ta organizasyon işi yapıyorum. Düzenlediğimiz etkinlikler arasında çocuk tiyatroları, animasyon ekip çalışmaları, koro ve halk oyunları organizasyonları bulunuyor. Şu anda fuardayız. Fethiye’de yaptığımız etkinlikleri tanıtmak için buradayım” dedi.

Mustafa Karaman, fuarda sadece organizasyon hizmetlerini tanıtmakla kalmadıklarını belirterek, “Ege Sen Sanat Derneği ve Sen Ajans Organizasyon standımızda ritim, tiyatro ve müzik atölye çalışmalarımız var. Genellikle bu eğitimleri veriyoruz. Fethiye’de düzenlediğimiz bu eğitimleri bir iş modeline dönüştürerek ajansımızla organizasyon işleri yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Sanata ilgi duyanların dört gün boyunca FETEX Fuarı’nda detaylı bilgi alabileceklerini belirten Karaman, “Dört gün boyunca burada olacağız. Detaylı bilgileri insanlarla paylaşıyoruz. Genel olarak otellere animasyon ekibi, tiyatro ekipleri, şarkıcı veya sanatçı arkadaşlarımızı yönlendiriyoruz. İnsanlarla insanları buluşturuyoruz. Açıkçası bizim işimiz bu” diyerek sanatın organizasyon dünyasındaki yerini vurguladı.