Selçuk Özkan Seydikemerspor'da

Seydikemerspor, kariyerinde süper lig ve profesyonel liglerde mücadele etmiş tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Özkan ile anlaştı.

  • 170

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, gerçekleştirdiği transferlerle adından sıkça söz ettirirken, son olarak da daha önce süper lig ve profesyonel liglerde forma giyen deneyimli orta saha oyuncusu Selçuk Özkan ile anlaşmaya vardı.

Futbol hayatına Fethiyespor'da başlayan deneyimli oyuncu Selçuk Özkan, daha sonra sırasıyla süper lig ekibi Gençler Birliği, Hacettepe, Türk Telekomspor, Orduspor ve Atakaş Hatayspor formaları giydi.

Kariyerinde toplam 410 müsabakaya çıkan Selçuk Özkan'ın Seydikemerspor'a büyük katkısının olacağını söyleyen Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Başkanı Önder Akdenizli, “Sezona iddialı bir takım oluşturduk. Teknik Direktörümüz Ali Abbak yönetiminde oyuncularımız da sezona çok iyi hazırlanıyor. Bu sezon hedefimiz büyük ve bu doğrultuda bir kadro oluşturduk. İnşallah sezon sonu hedefimize ulaşacak ve bir üst lige çıkacağız” ifadelerinde bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme