Samurkaş, 'Karaköprü Maçında 3 Puan Almamız Lazım'

Nesine 2.Lig Beyaz Grup 6.Hafta müsabakasında Fethiyespor, kendi sahasında Şanlıurfa ekiplerinden Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabaka, 5 Ekim Cumartesi günü 19.00'da Fethiye İlçe Stadı'nda oynanacak. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş açıklamalarda bulundu.

  • 102

250-300 Milyon Bütçeli Takımlarla Oynadık

Nesine 2.Lig Beyaz Grup'ta Fethiyespor; GMG Kastamonuspor, Tuzlaspor ve Batman Petrolspor'a mağlup olurken son oynadığı maçta da Altay ile 3-3 berabere kalmıştı. Yalnızca İskenderun deplasmanından alınan 3 puan ile 1 galibiyeti bulunan Fethiyespor, yarın Karaköprü Belediyespor karşısında galibiyet hedefliyor. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş yaptığı açıklamada “Şuana kadar ki gidişatımızda zirveyi hedefleyen takımlarla da oynadık, kendi ayarımızdaki takımlarla da oynadık. Bir kısmında kısmi başarılı olduk, bir kısmında da başarısız olduk. Tabii bu bütçeyle de alakalı bir şey. 250-300 milyonluk takımlara karşı bizim bütçemiz kısıtlı. Geçen hafta ki skora bakarsak normalde 8-10 tane gol pozisyonumuz var ama maalesef 3-3 berabere kalıp geldik. Ama bu her zaman olmaz”

Yarın 3 Puanla Ayrılmamız Gerekiyor

Nesine 2.Lig Beyaz Grup 6.Hafta müsabakasında Fethiyespor, kendi sahasında Şanlıurfa ekiplerinden Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabaka, 5 Ekim Cumartesi günü 19.00'da Fethiye İlçe Stadı'nda oynanacak. Samurkaş, “Yarın Fethiyespor' un Karaköprü maçı var. Ben takımımdan ümitliyim. Bu hafta 3 puanla ayrılıp bizim de bir yere konumlanmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun hem teknik heyetin hem de sporcuların bilincinde olduğunu düşünüyorum. Umarım bu hafta 3 puan ile tanışır, seyircilerimize zevkli bir maç izletebiliriz” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme