Samurkaş, 'Daha Güzel Günler Fethiyespor'u Bekliyor'

Nesine 2. Lig Beyaz Grup 8.hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Adana 01 FK ile karşılaştı. Maçın ilk yarısına önde giren lacivert beyazlılar, ikinci yarıda skoru koruyamadı evinde 1-2 mağlup oldu. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş açıklamalarda bulundu.

  • 120

Fethiyespor, ligin 8.hafta mücadelesinde Adana 01FK'ya 1-2 mağlup oldu. Lacivert beyazlılar, 9.hafta mücadelesinde İzmir'in köklü kulüplerinden Altınordu'ya konuk olacak. Mücadele 26 Ekim Cumartesi günü 15.30'da Belevi'de oynanacak. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş açıklamalarda bulundu.

Daha Güzel Günler Fethiyespor'u Bekliyor

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş, “Fethiyespor bu hafta 2-1 yenildi. Çok üzüldük ama tabii ki şanssızlıklar da peşimizi bırakmıyor. Bir de gelen fırsatları değerlendiremedik. Maalesef o yüzden -3 puanla kapattık. Alacağımız maçı maalesef verdik diyebiliriz. Adana'nın ileri uçları çok güçlüydü gerçekten, organize bir takım. Çok iyi ataklar yaptılar ve maalesef bizim savunmamız onları durduramadı ve zayıf kaldık. Daha önce takımı kurtaran adam kalecimiz, bu hafta 2 gol yedi. O yüzden onu da diyecek bir sözümüz yok. Arda'ya da söyleyecek sözümüz yok çünkü bugün hata yapar Yarın çok iyi bir maç oynayıp bizi kurtarır. Yapacak bir şey yok evimizde kaybetmesek iyi olurdu. Futbol bu kaybetmek de var kazanmak da var. Önümüzde önemli Altınordu maçı var. Zor bir maç olacak, oradan puan getirirsek harika olacak. Arkadan daha gene zor bir takım olan Sarıyer maçı olacak. Sakatlarda geri gelmeye başladı. Onların da bize katkısı olacaktır. Önümüzdeki haftalarda bu kayıpların telafisi yapılacaktır. Teknik heyetimiz bunu değerlendirecektir. Daha güzel günler Fethiyespor'u bekliyor” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme