Pabuşçu 'Halkımız Uygun Görürse, Göreve Talibim'

Fethiye'nin tanınan ve sevilen siması iş insanı Veli Pabuşçu, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Fethiye Belediyesine aday adaylığını açıklamıştı. SED Medya yönetim kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 557
TAKİP ET

Fethiye'de uzun yıllardır emlakçılık yapan, emekli öğretmen, Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis ve Encümen üyesi, Fethiye Hayvan Hakları Komisyon Başkanı Veli Pabuşçu, SED Medya'ya gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu. “Halkımız da uygun görürse bu göreve talibim” diye konuşan Pabuşçu açıklamalarına şöyle devam etti; “Bugün SED Medya'yı ziyaret ettik. Nazik karşılama için de teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçim sürecinde ise farklı aday adayları çıkacaktır. O arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum. Fethiye için en hayırlısı olsun. Ben de Fethiye'ye yararlı işler yapabileceğime inanıyorum. Halkımız da uygun görürse bu göreve talibim.

Fethiye'nin sorunları arasında ise körfez problemi var. Körfezin temizlenmesi lazım. Trafik de çok büyük bir sorun. Bu konularda çeşitli önerilerim var. Büyükşehirin de katkılarıyla suların ulaşmadığı, trafoların yandığı dönemde 8-10 gün eleştiriler aldık. Bunların bir daha tekrarlanmaması yönünde önlemler alınmasını sağlayabilirim.

Kaçak inşaatlardan dolayı da ilerleyen dönemlerde sıkıntılar yaşanacağını düşünüyorum. Kayaköy ve Esenköy, binalarla dolmuş durumda. Verimli ovalarımız binalarla doldu. Bunun önlemi mümkün. Bu konular üzerinde çalışıp kaçak inşaatın önüne geçeceğim. Bunu başaracağıma inanıyorum.
Fethiye'de güzel günleri görmemizin yolu mutlu bir şehir yaratmaktan geçiyor. Mevcut başkanımız bu konularda da güzel hizmetler yapıyor. Çay bahçeleri, halk plajları gibi yapılan çalışmalar için teşekkür ediyorum. Fethiye için yapılan çalışmaların üstüne koyarak şehri geliştirmek istiyorum. Bu konuda elimizden geleni yapmak için yola çıktık. Bunu başaracağız.”

Bakmadan Geçme