Ölüdeniz Spor Başkanı Oğuz Vesekci Açıklamalarda Bulundu

Muğla 1.Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Fethiye Ölüdeniz Spor'un Kulüp Başkanı Oğuz Vesekci hem kulübün hedefleri hem de genç oyunculara verdikleri önem hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

  • 214

Fethiye Ölüdeniz Spor, Muğla 1.Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele ediyor. Kulübün başkanı Vesekci, yaptığı açıklamada, "Biz birinci süper amatörde yer alıyoruz. Bu ligler, amatör ligi bölgenin gençleri için bir fırsat. Onların bir kapısı aslında, onlara yeni bir yeniden doğuş diyebilecek şekilde bir fırsat kapısı. Biz de onları en iyi şekilde eğitmeye çalışıyoruz, onlara en iyi futbol adına hem ağabeylik kardeşliği hem profesyonelliği hocalarımızla birlikte öğretmeye çalışıyoruz." dedi.

“Deplasmandan Puanla Döndük

Fethiye Ölüdeniz Spor, 1.Amatör Ligi B Grubu 1.Hafta maçında Selimiye Losta ile 0-0 berabere kaldı. Sezonun ilk maçı olan Selimiye Losta karşılaşmasını değerlendiren Vesekci, takımlarını son dakikada toparladıklarını ifade etti. "Selimiye ilk hafta maçımızdı. Biz lige çıkma konusunda biraz geç kaldık. Takımı sonradan toparladık ama çok güzel, kaliteli ve tecrübeli bir takım yaptık. Bu amatörde isim edinmiş oyuncularla bir takım oluşturduk. Selimiye maçında ilk 60 dakika rakibimize pozisyon vermedik desek olur." şeklinde konuşan Vesekci, takımın performansından memnun olduğunu belirtti.

Sıcak havanın etkisini ve maçın ilk hafta olması, performanslarını olumsuz etkileyen faktörleri olmasını değerlendiren Vesekci, bu durumu şu sözlerle açıkladı: "Sıcağın etkisiyle tabii ilk maç olmasının da bize etkisi oldu. Rakip de gerçekten güçlü bir rakip. Başkanlarıyla görüştüğümüzde onlar da yukarıya oynadıklarını dile getirdiler. Buradan da selam gönderiyorum." Başkan Vesekci, rakiplerine karşı oynadıkları maçtan alınan beraberlik ve deplasmandan puanla dönmenin kendileri için iyi bir başlangıç olduğunu vurguladı.

“Hedefimiz Kendi Evimizde Galip Gelmek”

Fethiye Ölüdenizspor'un önümüzdeki maçını da değerlendiren Vesekci, Günlükbaşı ile oynayacakları karşılaşma hakkında önemli bilgiler paylaştı. Günlükbaşı'nın ilk maçında mağlup olmasına rağmen hızlı ve atak bir takım olduğunu belirtti. "Günlükbaşı maçı da iyi bir rakip. İlk maçta hızlı bir rakip olduklarını duyduk, baya atak oynamışlar. Mağlup oldular ama iyi bir takım olduklarını duyduk. İnşallah güzel sonuçla kendi evimizde puan alacağız." sözleriyle taraftara umut dolu mesajlar verdi.

“Gelecek İçin Umutluyuz”

Vesekci, geleceğe dair umutlu olduklarını belirtti. Amatör ligde isim yapmış deneyimli oyuncularla bir takım oluşturduklarını söyleyen başkan, sezonun ilerleyen haftalarında daha da iyi bir performans sergileyeceklerinin altını çizdi. İlk maçtan deplasmandan alınan puanın moral açısından önemli olduğunu vurgulayan Vesekci, kulübün en önemli hedeflerinden birinin gençlere futbolu sevdirmek ve onları profesyonelliğe hazırlamak olduğunu belirtti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme