Murat Türkkan Seydikemerspor'da

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo Mavili takım son olarak Fethiyespor'un TFF 1. Lige çıktığı yıl kadrosunda yer alan ve birçok takımda şampiyonluk yaşamış Murat Türkkan ile anlaşma sağladı. 

  • 207

2024-2025 futbol sezonu öncesi kadrosuna dahil ettiği yıldız isimlerle adından sıkça bahsettiren Seydikemerspor, son olarak Fethiyespor'un TFF 1. Lige çıktığı yıl kadrosunda yer alan ve birçok takımda şampiyonluk yaşamış Murat Türkkan'ı da dahil etti.

Kulüp tesislerinde Seydikemerspor Kulübü Başkanı Önder Akdenizli ile bir araya gelen ve yapılan görüşmenin ardından kendisini Seydikemerspor takımına bağlayan bir yıllık imzayı atan orta saha oyuncusu Türkkan, Seydikemerspor'a şampiyonluk için geldiğini belirtti.

Sezon hazırlıklarına hızlı bir şekilde başladıklarını aktaran Seydikemerspor Başkanı Önder Akdenizli ise, “Kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Oldukça genç bir kadroya sahiptik. Yaptığımız yıldız futbolcularla karma bir takım oluşturuyoruz. Amacımız geçen sezon son anda kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl şansa bırakmamak. İnşallah hedefe ulaşacağız” ifadelerinde bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme