Muğla ve ilçelerinde Hafta Boyu Hava Durumu  Güncel Hava durumu 

Muğla ve ilçelerinde 26-30 Ağustos tarihleri arasında hava durumu oldukça değişken olacak. Bölgede gök gürültülü sağanak yağışlar ve yer yer parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. İşte ilçe ilçe hava durumu tahminleri… 

  • 473
TAKİP ET

Menteşe : Hafta boyunca hava durumu çoğunlukla parçalı bulutlu olacak. Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, hafta ortasında yer yer sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar ise 19-34°C arasında değişecek.

Bodrum: Bodrum'da hafta boyunca sıcaklıklar yüksek seyredecek. Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacakken, salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonunda ise sıcaklıklar 37°C'ye kadar çıkacak.

Dalaman: Dalaman'da hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar 20-37°C arasında olacak.

Datça: Datça'da pazartesi günü az bulutlu bir hava beklenirken, hafta ortasında yer yer sağanak yağışlar görülecek. Sıcaklıklar ise 25-35°C arasında değişecek.

Fethiye: Fethiye'de hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışlar hakim olacak. Hafta sonuna doğru hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklıklar 24-35°C arasında seyredecek.

Kavaklıdere: Kavaklıdere'de pazartesi günü yer yer sağanak yağışlar görülecek, ardından hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Sıcaklıklar ise 19-31°C arasında olacak.

Köyceğiz: Köyceğiz'de hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışlar ve parçalı bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar 20-37°C arasında değişecek.

Marmaris: Marmaris'te pazartesi ve salı günü parçalı bulutlu bir hava beklenirken, hafta ortasında gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Sıcaklıklar ise 25-36°C arasında seyredecek.

Milas: Milas'ta hafta boyunca parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 22-38°C arasında olacak.

Ortaca: Ortaca'da hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 20-37°C arasında olacak.

Seydikemer: Seydikemer'de pazartesi günü yer yer sağanak yağışlar görülecek, salı günü ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hafta ortasında gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Sıcaklıklar ise 19-36°C arasında değişecek.

Ula: Ula'da hafta boyunca parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 17-34°C arasında olacak.

Yatağan: Yatağan'da hafta boyunca yer yer sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Sıcaklıklar ise 17-37°C arasında değişecek.

Bakmadan Geçme