Muğla'da turizm sektörünün sorunları çözüm önerileriyle birlikte ele alındı

Muğla'da sağlık turizminin geliştirilmesi amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Muğla Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Turizm Bakanlığı temsilcileri, sektörün önde gelen turizmcileri, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yetkilileri ve Muğla ilindeki ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

  • 250
TAKİP ET

Toplantıda, sağlık turizminin karşılaştığı sorunlar, çözüm önerileri ve sektörün geleceğine yönelik planlamalar masaya yatırıldı. Özellikle Fethiye Otelciler Birliği ve Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin temsilcileri, sektörün yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediler.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü, Turizm Bakanlığı temsilcileri, sektörün önde gelen turizmcileri ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yetkililerinin katıldığı toplantıda yerini aldı.

Toplantı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Saffet Dündar'ın katılımı ile Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı başkanlığında Muğla Valiliği Vali Özer Türk Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Muğla İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısına, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ve kurul üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Torunoğulları, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü ve davetliler katıldı.

Vali Yardımcısı Murat Sarı başkanlığında Muğla Valiliği Vali Özer Türk toplantı salonunda Sağlık Turizmine yönelik gerçekleştirilen toplantıda turizm sektörünün yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ve talepleri görüşüldü, geleceğe yönelik planlamalar yapıldı.

Bakmadan Geçme