MADO Fethiye Şubesi 10 Yıldır Lezzet Yolculuğunu Sürdürüyor

Fethiye Erasta Alışveriş Merkezi'nde 10 yıl önce faaliyete başlayan MADO Fethiye Şubesi, Kendine has lezzetleri ile adından söz ettiren işletme, kaliteli hizmet anlayışı ile ön plana çıkıyor.

  • 159

Fethiye Erasta Alışveriş Merkezi'nde 10 yıl önce faaliyete başlayan MADO Fethiye Şubesi açıldığı günden bu yana misafirlerine eşsiz tatlar sunuyor. Türk dondurmasının dünyaya açılan kapısı olma misyonunu başarıyla sürdürüyor.

MADO Fethiye Şubesi, sadece dondurmasıyla değil, geleneksel tatlıları, zengin kahvaltı seçenekleri ve özenle hazırlanmış kahve çeşitleriyle de ziyaretçilerinin vazgeçilmezi haline geldi. Geniş oturma alanı, ferah atmosferi ve güler yüzlü personeliyle misafirlerine hem keyifli bir mola hem de unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor.


10 yıldır süregelen kalitesi ve Salih Dündar'ın yönetimindeki müşteri odaklı hizmet anlayışıyla MADO Fethiye, her yaştan ziyaretçinin beğenisini kazanıyor. Fethiye'de sosyal buluşmaların ve ailece yapılan keyifli anların adresi olarak öne çıkıyor.


MADO Fethiye Şubesi İşletme Müdürü Ezgi Sönmez, MADO'nun geniş ürün yelpazesine ve hizmet kalitesine dikkat çekerek, şubenin neden Fethiye'de tercih edildiğini şu sözlerle ifade ediyor: “Sıcak-soğuk tatlı çeşitlerimiz, sütlü tatlılarımız, pastalarımız var. Sıcak soğuk içeceklerimiz var. Çok zengin bir mutfağımız var. Yaz-kış hizmet veriyoruz. Kaliteli, güler yüzlü hizmet veriyoruz. Ürünlerimiz gerçekten lezzet açısından çok iyi, bu yüzden Fethiye'de tercih ediliyoruz.”

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme