LÖSEV'den Anıtkabir'de Büyük Buluşma

LÖSEV her yıl olduğu gibi bu yıl da onbinlerle birlikte Atamızın huzurunda Anıtkabir'de. 5 Ekim Cumartesi günü 14.00'te onbinlerce kayıtlı ailesi, gönüllü ve bağışçısıyla birlikte gerçekleştireceği bu anlamlı buluşmada, tüm Türkiye'yi Atamızın huzuruna lösemili çocukların yanında olmaya davet ediyor.

  • 84
TAKİP ET

LÖSEV her yıl olduğu gibi bu yıl da vakfa kayıtlı lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, aileleri ve gönüllüleri ile birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek. Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gelecek olan çocuklar, aileleri, lösemi canavarını yenmiş gençleri ve gönüllüleri ile birlikte onbinlerle birlikte “Aslanlı Yolda” yürüyerek Ata'nın huzuruna çıkacaklar. Ardından LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog&Onkolog Dr. Üstün Ezer, lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, aileler ve iyileşmiş LÖSEV Gençleri ile birlikte mozoleye çelenk bırakacak.

Ege'den Büyük Katılım

İzmir Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne, etkinliğe Ege Bölgesi'nden de büyük bir katılım olacağını belirtti. İzmir, Denizli, Muğla, Aydın ve Manisa illerinden 30 otobüs dolusu, yaklaşık 1300 kişiyle Anıtkabir'de buluşmaya dâhil olacaklarını vurguladı. “Cumhuriyetimizin 101. yılında bu coşkulu buluşmaya Ege'nin dört bir yanından katılım sağlayarak, lösemili çocuklarımızla birlikte Ata'mızın huzuruna çıkmanın onurunu yaşayacağız. 4 Ekim gecesi yola çıkarak bu anlamlı yürüyüşte yerimizi alacağız. Bizler, bu anlamlı yürüyüşte her adımda çocuklarımızın umutlarına ortak olacak, onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz,” dedi.

LÖSEV'den Tüm Türkiye'ye Çağrı

“Cumhuriyetimizin 101. yılında tüm Türkiye'yi Atamızın huzurunda ve lösemili çocukların yanında olmaya Anıtkabir'e davet ediyoruz!” Lösemili çocuklara verdikleri sözü tutacaklarını belirten LÖSEV yetkilileri, Cumhuriyetin 101. yılında gerçekleşecek olan bu büyük buluşmada lösemi tedavisindeki başarı oranını %100'e çıkarmak için çocuklara verdikleri sözü tutacaklarını, lösemi canavarını yeneceklerini ve Atamıza verdikleri söz ile ülkemizin ve Cumhuriyetimizin umutlu yarınları için mücadele edeceklerini ilettiler. “Söz Konusu Sağlık ve Vatansa Gerisi Teferruattır” diyerek Türkiye'yi Anıtkabir'e davet eden LÖSEV, “Bu zorlu mücadeleyi biz kazanacağız!" diyerek lösemili çocukları seven herkesi 5 Ekim 14.00'te Anıtkabir'e bekliyor.

Bakmadan Geçme