Korkunç Cinayet: Cani Koca, Eşine İşkenceyi Tek Başına Yaptığını İddia Etti

Denizli'nin Tavas ilçesinde, üç çocuk annesi Müge Elbeli'nin ölümüne neden olan korkunç cinayet olayı aydınlatıldı. Koca Mehmet Ali Elbeli, eşine işkenceyi tek başına yaptığını öne sürdü.

  • 627

Olayın Detayları
16 Temmuz 2024 tarihinde Tavas'ın Karahisar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mehmet Ali Elbeli (37) tarafından yapılan ihbar sonrasında jandarma ve sağlık ekipleri, Müge Elbeli'yi (34) evin salonunda ölü buldu. Kadının vücudunda darp ve yara izleri tespit edildi. Cenaze, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Üç çocuk annesi kadının ölümüyle ilgili olarak kocasıyla birlikte 4 şüpheli gözaltına alındı. Kadını iple bağladıktan sonra kabloyla döverek işkence eden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayan koca, tüm bu işkenceleri tek koluyla kendisinin yaptığını iddia etti.

Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde meydana gelen olayda; 112 Acil Çağrı Merkezini arayan Mehmet Ali Elbeli'nin (37) yaptığı ihbarın ardından Hanımlar Sokak'taki müstakil eve gelen jandarma ve sağlık ekipleri, 34 yaşındaki 3 çocuk annesi Müge Elbeli'yi evin salonunda ölü olarak buldu. Vücudunda darp ve yara izleri bulunan kadının cenazesi, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Merak edip eve geri döndü
Yaptığı ihbarın ardından aynı mahallede yaşayan arkadaşı S.S.'nin evine giden Mehmet Ali Elbeli, bir süre sonra ölüme terk etiği karısının durumunu merak etti. Koca arkadaşları A.K., S.S. ve F.Y. ile birlikte F.Y.'ye ait otomobille eve yaklaştıkları sırada, evin önündeki kalabalığı görüp panikleyerek kaçmaya başladı. Kocayı biraz ileride bırakan 3 arkadaşı, araçla yollarına devam etti.

Şüpheliler Kısa Sürede Yakalandı
Cinayet sonrası evdeki kalabalığı gören koca, arkadaşlarıyla birlikte kaçmaya çalıştı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirdiği operasyon sonucu, Mehmet Ali Elbeli ve üç arkadaşı A.K., S.S., ve F.Y. kısa sürede yakalandı. Mehmet Ali Elbeli, sağ kolu alçıda olduğu halde evine yakın bir noktada yakalandı.

İşkenceyi Tek Başına Yaptığını İddia Etti
Gözaltına alınan Mehmet Ali Elbeli, cinayeti cezaevindeyken karısının uyuşturucu kullandığı ve kendisini aldattığı şüphesiyle işlediğini savundu. Elbeli, tüm işkenceleri tek başına gerçekleştirdiğini öne sürdü. Jandarma, şüphelileri çapraz sorguya alırken, cep telefonlarına da el koydu.

Tahliye Öncesi Sosyal Medya Paylaşımı
Müge Elbeli'nin, kocasının cezaevinden tahliye olacağı gün sosyal medya üzerinden yaptığı “Bugün hasret son buluyor. Müge'nin Malisi geliyor. Dakikalar kaldı” şeklindeki paylaşım dikkat çekti.

Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme