Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan Galibiyeti Değerlendirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ilk hafta maçında  seyircisi önünde Kastamonuspor ile karşılaştı. 90 dakika sonrasında ise gülen ekip Kastamonuspor  oldu. Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

  • 328

(TFF) 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk haftasında seyircisi önünde Kastamonuspor'u ağırladı. Kıran kırana geçen mücadelede gülen taraf 3-4' lük skorla Kastamonuspor oldu.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan maç sonu yaptığı açıklamada,'' Biliyorduk bu maçın zor geçeceğini, ligin ilk maçları zor geçer. Rakibin ismi önemli değil. Zaten çok sıcaktı. İki takım da çok iyi mücadele etti. Bireysel hatalardan kaynaklı çok basit goller yedik. Ona rağmen oyuncularım iyi reaksiyon gösterdi. Daha farklı bir maçta olabilirdi. İlk maçlarda böyle şanssızlıklar olabilir. Aslında şanssız bir maç oynadık. Söylediğim gibi bireysel hataların olduğu bir maçtı. İki tane taçtan gol yedik. Şampiyonluğu oynayan takımlar bu kadar basit goller yememeli. Fethiyespor'a başarılar diliyoruz. İnşallah ligi hak ettiği yerde bitirir. Çünkü büyük ve köklü bir camia. İnşallah biz de ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüslemiş oluruz.'' ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme