KARACA ÖZMEN BALCI GÜVEN TAZELEDİ

Fethiye Ak Parti Kadın Kolları başkanlığına Av. Karaca Özmen Balcı kadın üyelerin oy birliği ile yeniden seçildi.

  • 6956
TAKİP ET

Fethiye Ak Parti Kadın Kolları başkanlığına Av. Karaca Özmen Balcı kadın üyelerin oy birliği ile yeniden seçildi. 19 Şubat 2014 tarihinde kadın kolları başkanlığına atanan Karaca Özlem Balcı 4. olağan kadın kolları genel kurulunda Fethiye kadın kolları başkanlığına seçildi.

Anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi salonunda yapılan 4. kadın kolları olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa seçilen Karaca Özmen Balcı'ya kadın delegeler sık sık alkış yağdırdılar. Kadın kolları olağan genel kuruluna Ak Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan, il Kadın kolları başkanı Armağan Erol Mantaroğlu, kadın kolları eski başkanları Şennur Taşçı, Hilal Günay, Ferzan Çakal, Fethiye Ticaret ve Sanayi odası başkanı Akif Arıcan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda delege katıldı. Divan başkanlığını Gülperi Çolak, divan üyeliklerini Ayşe Türkmen, Şennur Taşçı ve özlem Topçu'nun yaptığı kongrede saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendi. 400 delegenin oy kullandığı tek liste ile gidilen seçimde Karaca Özmen Balcı Ak Parti kadın kolları başkanlığına seçildi. Kongrede Ak Parti genel başkanı Ahmet Davutoğlu, Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özdenin yanı sıra, Kadın Kolları Genel Başkanı Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül'ün mesajları okundu.

KADINLARIMIZ PARTİMİZE, CUMHURBAŞKANIMIZA VE BAŞBAKANIMIZA SAHİP ÇIKMAKTADIR

Ak Parti kadın kollarının faaliyet raporu okunup oy birliği ile kabul edilirken kadın kolları başkanı Karaca Özmen Balcı Konuşmasında 19 şubat 2014 tarihinde kadın kolları başkanı olarak atandığını belirtip 2 önemli seçimi geride bıraktıklarını Ak Partinin misyon ve vizyonuna uygun olmak için gayretli ve samimi şekilde çalıştıklarını anlattı. Balcı, Cumhurbaşkanı ve başbakanın çalışma azim ve gücünü örnek aldıklarını söyleyerek partimizin ve parti büyüklerimizin bayanlara verdiği değeri hiçbir zaman göz arda etmedik. Gereği olarak Fethiye'de Ak Parti kadın kollarını dinamik ve aktif tuttuk. Kadınların pasif, edilgen ve evde bekleyen olmaması için aktif siyasete girmiş biriyim. Destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi. Karaca Özmen Balcı biz kadınların cesareti, kararlığı, rahmeti, merhameti, zerafeti, bereketi, siyasete ayrı bir renk ve canlılık getirmektedir. Onun için sayın Cumhurbaşkanımız partiyi Kurduğu günden bu yana hep kadınlara ve kadın kollarına önem vermiştir. Kadınlarımız da partimize başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza her zaman derinden sahip çıkmaktadırlar. Nitekim bugün 9 milyona yakın ak parti üyesinin yüzde 42'sini yaklaşık 4 milyonunu kadın üyeler oluşturmaktadır. Bunlardan hareketle kısır siyasi çekişmelerden ve hedeflerden uzak siyaset yapan bayanların daha etkin siyasi görevlerde yer alması gerektiğine inanıyorum diyerek Ak Parti iktidar döneminde kadınların çağdaş hayatın gerektirdiği şartlara sahip olmaları için yapılan reformları bir bir anlattı.

AK PARTİ BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİ

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan'da dünyanın en fazla üyeye sahip siyasi partinin ak parti olduğunu bildirerek Ak Parti zirveye çıkmanın zirvede kalmanın sorumluluğunu biliyor. Ak Parti bu günlere kolay gelmemiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın daha belediye başkanlığına seçilmemesi için yapılan iftiraları biliyorsunuz. Çok şükür ki Recep Tayyip Erdoğanla birlikte 9 seçimde 9 galibiyet aldık. Dünyanın en büyük siyasi partisinin üyesi olarak onurlu ve gururluyuz.” dedi. İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ak parti hükümetlerinin sağlıktan eğitime tüm devlet idaresinin ihtiyaçlarını çözme yoluna gittiğini de söyleyerek 7 Haziran 2015 seçimlerinde yeni Türkiye ile kazanıp galibiyet serisine bir yenisi daha ekleyeceğiz. Bugün millete göre devlet politikası hazırlayarak dünya'da lider ülkeler arasına Türkiye'de girmiş bulunmaktadır. Ak Parti Türkiye idaresinde kendisini ispatlamış bir idaredir.” dedi.

PARLEMENTODA EN FAZLA KADIN MİLLETVEKİLİ AK PARTİDE

Ak Parti il Kadın kolları başkanı Armağan Erol Mantaroğlu, Ak Partinin kadınlara verdiği değeri anlattı. Armağan Erol Mantaroğlu, Ak Parti kadın kollarının üye sayısı milyonu bulmuştur diyerek “ parlamento da en fazla kadın temsilcisi bulunan Ak Partidir. Ak Parti iktidarı döneminde ev hizmetlerinde çalışan kadınlar sigortalanmış el sanatlarında çalışan kadınlara isteğe bağlı sigorta pirimi ödeme hakkı tanınmış ve pek çok yenilikler ve imkanlar getirilmiştir.” dedi. KADIN KOLLARINDA KİMLER VAR? Ak Parti Fethiye ilçe kadın kolları yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı. Karaca Özmen Balcı, Aydan Günay, Ayfer Çakır, Asuman Turanlı, Aysel Cem, Adalet Tümtürk, Binnur Şekeroğlu, Cemile Koyuncu, Durgadın Göktaş, Duygu Ceylan, Emine Arsal, Elvan Uysal, Emine Sucu, Gülnur Karaca, Gül Belma Çam, Hafize Yalçın,Hacer Kaynak, Hatice Özdil, Hamide Akyurt, Müşerref Sabancı, Neşe Çırpan, Nazife Kocaman, Nuray Bozkurt, Özlem Talip Aydemir, Rukiye Alkaya, Semra Şaşmaz, Ümügülsüm Çetin, Yasemin Aybek, Yurdanur Gökmen ve Zeliha Çetin.

Bakmadan Geçme