Gülleri, 'Çok güzel bir aile olduk'

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Fethiyespor'un İskenderunspor'u 4-3 yendiği maçın ardından maçın değerlendirmelerinde bulundu.

  • 660

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor, bugün evinde konuk ettiği İskenderunspor'u Selçuk Alibaz (2), Murat Yılmaz ve Apti Mert Çayır'ın golleriyle 4-3 mağlup etti.

Müsabakanın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gülleri yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Futbolcu kardeşlerim bize iki tane bayram yaşattılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir maçtı, ilk yarısı çok gitti geldi. Maça şok bir golle başladık. Enes olsun başka bir futbolcu kardeşim olsun hata yapması önemli değil. Önemli olan hatada kalmaması. İlk yarıya gelirsek 0-2 geriye düşmemiz bizi oldukça etkiledi. Hafta içinde de rakibi çalışmıştık. Hem görsel hem de taktik olarak çalışmıştık. Bazen böyle talihsizlikler oluyor, önlemini alamıyoruz. Çünkü hücum yaparken ani kaptırdığımız toplarla sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk ki gollerde öyle oldu. Geriye düşmemize rağmen oyunu kabullenmeyip coşkulu oynamamız en büyük artımız. Kazanmamız da çok güzel oldu. 7.sıralara kadar yükseldik ve önümüz açık. Çok güzel bir aile olduk. 5 haftadır kaybetmiyoruz. İnanılmaz bir ivme yakaladık. Tek isteğimiz ve arzumuz bunu devam ettirmek ve Fethiyespor'u layık olduğu yere getirmek. Bizim aşağıda işimiz yok. Futbolcu kardeşlerime çok güveniyorum. 9 tane pozisyona girmişiz, yüzde yüz ve atamamışız. 16 tane şut atmışız. 4 korner kullanmışız. 2 tane de duran top kullanmışız. Hep rakibin birinci bölgesindeyiz. Hatalarımızı çalışıp hatalarımızı asgariye indirmeye çalışacağız. 8-9 arkadaşa çok yük bindi. 8 gün 3 maç arkasından 6 gün sonra bir maç daha yaptık. 8-9 arkadaşa 3 gün izin vereceğiz. Hatta onlara şehri terk edin dedim. Onları Salı günü toplayacağım. Diğer arkadaşları da kupada deneyeceğim. İnşallah kupada da başarı ile sonuçlandıracağız” ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme