Fethiyespor'un Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Müsabakasındaki Rakibi Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3.Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti. Fethiyespor'un da rakibi çekilen kuralarda belli oldu.

  • 138

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimine, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, kura çekiminde yaptığı konuşmada "Ziraat Türkiye Kupası bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Kupanın geride kalan turlarında birbirinden heyecanlı karşılaşmalar oynandı. Bu maçlar, sonraki turlardaki maçlar için ışık oldu." ifadelerini kullandı.

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasında Düzce Cam Düzcespor'u 120 dakikası 2-2 biten maçta penaltı vuruşlarıyla elemesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur'a yükseldi. Çekilen kurada Fethiyespor'un rakibi İzmir ekiplerinden Bornova 1877 FK oldu.

Bornova 1877 FK – Fethiyespor müsabakası, tek maç eleme usulü şeklinde 29-30-31 Ekim'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakanın net tarihi ve saati ileriki günlerde TFF tarafından açıklanacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme