Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, İskenderunspor Galibiyetini Değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, ligin 3.Haftasında 1-0 galip geldikleri İskenderunspor maçı ile bu hafta sonu oynanacak olan Batman Petrolspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

  • 186
Youtube Kanalı
Abone Ol

Nesine 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 3.Hafta müsabakasında konuk olduğu İskenderunspor'u 79.dakikada Ali Ceylan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel hem bu maç ile ilgili hem de ligin 4.Haftasında Pazar günü saat 19.00'da Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak olan Batman Petrolspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Zor Da Olsa 1-0 Kazanmayı Başardık”

1-0'lık İskenderunspor galibiyeti ile ilgili konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Hafta sonu itibariyle hafta sonu deplasmanını geçtik. İlk galibiyetimizi aldık. Çok kolay olmayan bir deplasmandı. Yolculuk zorlu geçti, havada olması gerektiğinden daha sıcaktı ve ilk iki hafta da kaybedince ister istemez stresli ve zorlu bir deplasman olmuş oluyor. Zor da olsa 1-0 kazanmayı başardık. Tüm oyuncularımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Müsabaka öncesi ısınma sırasında Aziz'in bir problemi oldu ve bu problem oyuna ilk 11 de başlayamamasına sebep oldu. Bir başka arkadaşı oyuna başladı. Maç içinde de 2 arkadaşımız küçük sakatlıklar yaşadı ama özverili davranıp oyuna devam ettiler. Aldığı darbe sonucunda oyundan çıkmak zorunda kalan Berat vardı. Kaan, Tuzla maçında zeminin bozuk olmasından ötürü bilek burkulması yaşamıştı ama maçın sonuna oynamak için mücadele etti ve İskenderun deplasmanına da geldi. Tedavileri yapıldı ama maç zamanı ağrıları başlayınca riske atmak istemedik. İnşallah Batman maçına kendisini hazırlayacağız. Bu sakatlıkları işimizin içinde yaşıyoruz” dedi.

“12. Adamla Batman Engelini Geçmek İstiyoruz”

Nesine 2.Lig Beyaz Grup 4.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 22 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Fethiye Şehir Stadı'nda Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Bu maç ile ilgili konuşan Dinçel, “Tabii bir maçla lig bitmiyor, 34 haftalık bir periyot var. Bunun 3 haftasını bitirdik. Bu hafta iç sahada Batman Petrol' le oynayacağız. Kadrosu tecrübeli oyunculardan kurulu, ekonomisi güçlü, iyi bir takımla oynayacağız. Biz de 12. Adamla kendi stadımızda buluşacağız ve onların da desteği ile kazanmak istiyoruz. Bu yüzden çalışmalara bugün başladık. Verimli bir hazırlık haftası ile özellikle 12. Adam katkılarıyla Batman maçını da zaferle geçmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme