Fethiye, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın heyecan dolu final ayağı, Fethiye'de büyük bir coşkuyla başladı. Ev sahibi kulüp olan Fethiye Orman Spor Kulübü'nden Mustafa Akkurt, önemli açıklamalarda bulundu.

  • 95

Fethiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında gerçekleşen yarış, Türkiye'nin dört bir yanından gelen enduro sporcularını bir araya getirdi. Zorlu parkurda kıyasıya mücadele eden sporcular, hem kendi becerilerini sergileme hem de şampiyonluk için ter döktü. Ev sahibi kulüp olan Fethiye Orman Spor Kulübü'nden Mustafa Akkurt, önemli açıklamalarda bulundu.

“Şampiyon Belli Olacak”

Fethiye Orman Spor Kulübü'nden Mustafa Akkurt, “Fethiye Orman Spor Kulübü olarak burada ev sahiplerinden biriyiz. Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve Sadık Özdemir' in katkılarıyla, destekleriyle, el ele verip parkuru hazırladık. Onların da destekleriyle kazasız belasız bir yarış düzenleyeceğiz inşallah. Bu son ayak, şampiyonlar belli olacak.

Her zaman ki gibi Fethiye şampiyonları belirler. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruz. İnşallah kazasız belasız geçer ve Fethiye'mizin tanıtımı güzel olur. Çünkü Türkiye'nin 7 bölgesinden misafirlerimiz geldi. Herkese güzel yarışlar diliyorum.” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme