Fethiye Taşyaka Mahallesi'nde Trajik Trafik Kazası: 23 Yaşındaki Enescan Tatoğlu Hayatını Kaybetti

Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen trajik trafik kazasında, 23 yaşındaki Enescan Tatoğlu yaşamını yitirdi.

  • 1621

Kaza, Fethiye Taşyaka Mezarlığı yakınlarında gerçekleşti. Tanıkların ifadelerine göre, otomobil sürücüsü S.D. direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir araca, ardından bir duvara çarptı ve son olarak yaya olarak bulunan Tatoğlu'na çarptı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelere rağmen, Enescan Tatoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazanın ardından, Enescan Tatoğlu'nun çalıştığı Skyfall Arena tarafından taziye mesajı yayınlandı. Mesajda, “18 Eylül sabahı geçirdiği trafik kazasında Enescan Tatoğlu'nun hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Vefatından dolayı yaşadığımız acıyı içtenlikle paylaşıyor, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. KAYBIMIZ VAR, KAPALIYIZ!” ifadelerine yer verildi.

SED Medya Ailesi olarak, hayatını kaybeden Enescan Tatoğlu'na ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Bu zor dönemde acınızı paylaşıyor, merhuma rahmet ve yakınlarına sabır diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme