Fethiye Salı Pazarı Esnafı cevapladı: Meyve fiyatları yüksek mi?
Fethiye Salı Pazarı'nda meyve üzerine satış yapan Orhan Kaçar, pazardaki hareketlilik, meyve fiyatları ve halkın ilgisi hakkında konuştu.
Fethiye Salı Pazarı’nda meyve üzerine satış yapan Orhan Kaçar, pazardaki hareketlilik, meyve fiyatları ve halkın ilgisi hakkında konuştu.
Salı Pazarı'nda meyve satışı yapan esnaf Orhan Kaçar, pazardaki hareketlilik, meyve fiyatları ve vatandaşın alım gücü hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kaçar, meyve fiyatlarının ekonomiye göre "bir tık yüksek" olduğunu belirtirken, vatandaşın yüksek fiyatlardan rahatsız olduğunu dile getirdi.
Fiyatlar Yüksek, Rağbet Var Ama Beklenen Hareketlilik Yok
Fethiye Salı Pazarı esnafı Orhan Kaçar: “Meyve fiyatları ekonomiye göre bir tık yüksek ama rağbet var. Ama şuanda beklediğimiz hareketlilik yok ama buna da şükür. Şuan sattığımız karpuzlar İran’dan geliyor. Kendimiz üretiyor ve ekiyoruz ama şuan Salı Pazarı’ndaki karpuzlar İran’dan. Kivi şuanda mevsiminde olmadığı için kilosu 130 TL’den satılıyor. Çilek buranın çileği olduğu için bence normal olarak 200 TL. Fahiş artılardan dolayı insanların hepsi rahatsız. Ülkede her şey yüksek” dedi.