Fethiye Ölüdeniz'de Kurban Bayramı Yoğunluğu Yaşanıyor

Türkiye'nin önemli turizm beldelerinden biri olan Fethiye Ölüdeniz'de Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.

  • 3431
Youtube Kanalı
Abone Ol

Ülkenin önemli turizm merkezlerinden Fethiye'de, Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilini geçirmek üzere Fethiye'ye gelen ziyaretçiler, belli bölgeleri hareketlendirmeye devam ediyor.

ÖLÜDENİZ'DE YOĞUNLUK

Kurban Bayramı tatili için Fethiye'ye gelen tatilciler, Ölüdeniz Mahallesi'ne gidilebilen yolda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Trafikte aksamaların önüne geçmek için jandarma ekipleri yolda ve bazı kavşaklarda görev yaptı. Mahalledeki Belcekız ile Kumburnu plajlarına gitmek isteyen bazı tatilciler ise kuyruk nedeniyle araçlarını park edip sahile yürüyerek ulaştı.

“Bölgemize misafir akını başladı”

Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Başkanı Bülent Uysal, “Bildiğiniz gibi bayram tatilinin 9 güne çıkmasıyla geçen hafta Cuma gününden itibaren ciddi bir bölgemize misafir akımı başladı. Bu bizi otelciler olarak mutlu ediyor. Bölgemizdeki tesisler her bütçeye uygun tesislerdir. 5,4 ve 3 yıldız oteller ve pansiyonlarımız var. Çok ciddi, Türkiye'nin 4 bir yanından yerli misafirler bölgemize geliyorlar. Bu misafir yoğunluğundan dolayı bölgemizde trafik yoğunluğu yaşıyoruz. Şehir içi ve Ölüdeniz bölgemizde yoğunluğumuz var. Otellerimize gelince büyük tesislerimizin birçoğu yüzde 100 doluluğa ulaştı. Bazı otellerimizde boş odası olan tesislerimiz mevcut. Şehir dışından bölgemize gelmek isteyen misafirlerimize de internette arataraktan bölgemize gelmelerini tavsiye ediyoruz. Sezon başlamadan bizim beklentimiz biraz daha fazla yabancı misafirdi ama Mayıs ayını geçen sene yüzde 5 üzerinde bir artışla kapattık yabancı misafir açısından. Beklentimiz daha yüksekti. Az da olsa yükseliş olması sevindirici. Haziran ayının bayrama denk gelmesiyle yoğun bir şekilde geçiriyoruz. 15 Temmuz'a kadar bölgemiz ciddi bir doluluğa ulaştı fakat 15 Temmuz'dan sonra bölgemizdeki tesislerde boşluk var. Taleplerimiz güzel ve rezervasyon akışımız da çok güzel. İyi bir sezon geçireceğimizi biz ümit ediyoruz. Hem bölgemize misafir olarak gelen hem de Fethiye'mizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Benim kendilerinden en büyük ricam dönerken lütfen trafik kurallarına uysunlar. Yorgun yola çıkmasınlar, lütfen herhangi bir can kaybı olmasın.”


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme