FETHİYE'NİN YENİ KAYMAKAMI  ÖLÜDENİZ'İ GEZDİ

Trabzon Of Kaymakamlığından Fethiye Kaymakamlığına atanan Kaymakam Eyüp Fırat, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ve Ölüdeniz Kontrol Noktasında da incelemelerde bulundu. 

  • 9583
TAKİP ET

Fethiye'nin yeni Kaymakamı Eyüp Fırat görevine şehit ailelerini ziyaret ederek başlarken Fethiye merkezinde bazı esnaflara çat kapı yaparak bayramını kutlamıştı. Trabzon Of Kaymakamlığından Fethiye Kaymakamlığına atanan Kaymakam Eyüp Fırat, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ve Ölüdeniz Kontrol Noktasında da incelemelerde bulundu.
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Şen, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel ile birlikte Ölüdeniz Kontrol Noktası ile Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı'na ziyarette bulundu.
Kaymakam Eyüp FIRAT kontrol noktasını ziyareti sırasında durdurulan araçların sürücüleri ile bayramlaşırken Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri ve maske takmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Fırat; “Sevdiklerinize sağlık ve huzur içerisinde kavuşmak için lütfen trafik kurallarına da uyalım” ifadelerini kullandı. Kaymakam Eyüp Fırat, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı'nı da ziyaret edip buradaki görevlilere kolaylıklar diledi. Ölüdeniz'deki yoğunluğu yerinde gören Kaymakam Eyüp Fırat, çevreyi gezerek bilgiler aldı.

Bakmadan Geçme