Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne '19 Eylül Gaziler Gününde' Anlamlı Ziyaret

19 Eylül Fethiye Beşkaza Meydanında yapılan törenin ardından protokol üyeleri, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret etti. Ziyaret sırasında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret esnasında anı defterini imzaladı.

  • 128

Ziyarete, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Dz. Alb. Dalaman Dz.Hv.Üs.K.lığı Hrk.K. Emre Ahmet İnal, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Devrim Öztürk, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit katıldı. Fethiye 19 Eylül Gaziler Günü' münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu.


Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. “Gaziler günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. 19 Eylül bize atamızın o zamanki TBMM'nin Tüm Türkiye'ye yaymasıdır. Her sene bu günü gazileri anmak için kutluyoruz” dedi.


Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret esnasında anı defterini imzaladı. Ertaş ““Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize sağlıklı ömür diliyoruz” şeklinde konuştu.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme