Fethiye Kent Konseyinden Coşkulu Kutlama

Fethiye Kent Konseyi Gençlik Kutlaması etkinliği coşkulu bir şekilde gerçekleşti.  

  • 554
TAKİP ET

Fethiye Kent Konseyi; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yoğun bir katılım ile kutladı. Kutlama etkinliğine; Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gülbahar Edik Kayhan, Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canan Bütün, kadın meclisi ve gençlik meclisi üyeleri ile ilçemizde yaşayan gençler ve vatandaşlar katıldı. Kutlama etkinliğine katılan Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG) stant ve fotoğraf sergisi açarak programa destek verdi. Etkinlikte; gençlerden oluşan orkestra sevilen şarkıları seslendirdi. 19 Mayıs kutlama etkinliğinde; gitarda Arda Ertemir, Ege Aydın, Mehmet Can Ülker ve Alper Dikici, kemanda Bensu belen, gitar ve ses'te Murat Tuncer, ses'te Çağatay Akgün, Eylül Nehir Asyalı ve Ceyim Gönülel izleyenlere canlı müzik ziyafeti sundular.

“BU GÜNÜN ANLAMINA UYGUN OLARAK GENÇLERLE BİRLİKTE GEÇİRDİK”
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canan Bütün açıklamasında “Fethiye Kent Konseyi olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen tören programına ve kutlama etkinliklerine katıldık. Beşkaza Meydanında gerçekleştirilen resmi törene katılım sağladık. Demokratik Kitle örgütlerinin ve siyasi partilerin organize ettiği Cumhuriyet meydanında düzenlenen kutlama etkinliğine; gençlerimizle, kadın meclisimizin genç kadınları ve Mahalle Afet Gönüllüleri Derneğinin genç gönüllüleri ile katılım sağladık. Atatürk anıtına çelenk sunduk. Ardından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür merkezindeki Fethiye Kent Konseyi Merkezimizin önünde bir kutlama etkinliği düzenledik. Gençlere ithaf edilen bu günün anlamına uygun olarak gençlerle birlikte geçirdik. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“GENÇLİK MECLİSİNE KATILIMINIZ İÇİN GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ”
Fethiye Kent Konseyi Gençlik Merkezinin yapılandırma aşamasında olduğunu ifade eden Canan Bütün “Yeniden yapılandırma sürecinde olduğumuz Fethiye Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz, Fethiye'de yaşayan gençlerin, haklarından haberdar olmaları, sorunlarını doğru tespit etmeleri ve çözüm üretmek için karar alma süreçlerine katılmaları, gönüllülük kapasitelerini geliştirmeleri, özetle yönetimin bir parçası olmalarını sağlamak niyetiyle bilgi ve emek ortaklığı yapacak gençlerden oluşacaktır. Bugün sesleri, müzikleri ve emekleri ile sürece katkı koyan tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor ve Fethiye Kent Konseyi Gençlik Meclisine katılımınız için gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme