Fethiye İş Dünyasına Önemli Hizmet

Fethiye'nin de artık kendine özel rehber sitesi kuruldu.

  • 878

Fethiye'deki tüm işletmeleri bir araya toplayacak ve sürekli haberlerini, kampanyalarını yayınlayacak www.fethiyesepeti.com.te internet sitesi kuruldu.

Kurulan internet sitesinde her iş kolu ayrı ayrı kategorilerde yer alacak. Siteye üye olan işletmelerin tanıtım haberleri, kampanyaları ve eleman ilanları da yayınlanacak.

Fethiye'de aradığınız her iş kolundan firmaları bulabileceğiniz internet sitesine üye kayıtları başladı.
İnternet sitesi hakkında açıklamalarda bulunan yetkilileri; “Başka şehirlerden gelerek, Fethiye'deki işletmeleri ‘rehbere kaydediyoruz' diyerek çalışmalar yapılıyor ve bunların hiçbirinden esnafımız, iş dünyamız bir yarar görmüyor. Parasını alıp gidenleri bir daha bulmak mümkün olmuyor.

Fethiye'nin böyle bir siteye çok ihtiyacının olduğunu gördük ve çalışmalarımızı başlattık. Bundan sonra tüm işletmeler, tek adreste olacak ve ihtiyacı olan, ihtiyaç duyduğu kuruluşu bu siteden rahatlıkla bulabilecek.

Hem halkımıza büyük kolaylık hem de esnafımıza önemli destek sağlamış olacağız. İleri süreçte kampanyalar düzenleyeceğiz. İndirimli satış çalışmalarımız olacak. Esnafımızın ve iş dünyamızın kazanması için çok önemli çalışmaları başlatacağız. Esnafımızı özellikle zincir market ve markaların etkisinden kurtaracak çok önemli projelerimizi de hayata geçireceğiz.

Fethiyesepeti.com.tr adresine esnafımızın ilgi göstermesi ve hemen kayıtlarını yaptırmaları, ileride başlatacağımız çalışmalarımız için de çok önemli.

Siteye kaydını yaptırmak isteyenler 0533 016 78 76 numaradan arayabilir ya da fethiyesepeti@gmail.com adresine yazabilirler.

Ayrıca sosyal medyadan da bizleri takip edebilirler.

www.fethiyesepeti.com.tr, likyatv.com kuruluşudur.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme