Fethiye Hisarönü'nde 13 kişinin yaralandığı kavganın merkezinde olan işletme mühürlendi

Dün gece Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü mevkiinde yaşanan silahlı kavgada 13 kişi yaralandı. Olayın yaşandığı işletme, ekipler tarafından mühürlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • 1162

Dün akşam Hisarönü'nde yaşanan silahlı kavgada 13 kişi yaralandı. Hisarönü barlar sokağında yer alan işletme, olayın ardından Fethiye Bölgesi zabıta ekipleri tarafından mühürlenerek faaliyetine son verildi.

Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle 2 kişi taksi durağına gelerek taksicileri tabancayla tehdit etti. Eğlence mekânında çalıştığı öne sürülen taksicileri tehdit eden 2 kişi ve arkadaşları ile taksiciler arasında tartışma çıktı. Tabanca, cam şişe ve taşların kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralandı. Kavganın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Kavganın ardından bölgeye toplanan çok sayıda kişiyi ise İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu görüşerek sakinleştirirken, olayla ilgili çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.Öte yandan kavga öncesi bir kişinin taksi durağına gelerek silah çıkarması ve yaşanan gerginlik güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Fırat 08 Eylül 2024 21:26

Kürt işletme ne olacak

Bakmadan Geçme