Fethiye'de Ziraat GYO Otel Binası Satış İhalesi Başladı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye (Ziraat GYO) ait otel binası için satış ihalesi süreci resmen başladı. Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan otel binası, 20 Eylül 2024 tarihinde yapılacak ihaleyle satışa sunulacak. İleri kaba inşaat (Shell & Core) halinde olan otelin satış başlangıç bedeli 100 milyon TL olarak belirlendi.

  • 904

İhale Detayları ve Katılım Koşulları

Fethiye otel ihalesine katılmak isteyenler, Ziraat GYO'nun internet sitesinde bulunan teklif mektubunu doldurarak, 1 milyon TL tutarındaki geçici teminatı yatırdıklarına dair dekontu ya da aynı tutardaki teminat mektubunu sunabilecekler. Başvurular, Ziraat GYO Ümraniye adresine elden teslim edilebileceği gibi, satispazarlama@ziraatgyo.com.tr adresine e-posta yoluyla da gönderilebilecek.

Yapılan duyuruda; “İhalede sonuçta oluşacak satış fiyatına %20 oranında KDV eklenerek toplam bedel hesaplanacaktır. Teminatlarını önceden gönderen katılımcılar, ek belge sunmak zorunda olmayacak; yalnızca teklif mektubunu iletmeleri yeterli olacaktır.” İfadeleri kullanıldı.

İhale Yeri ve Tarihi

İhale, 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 15:00'te İFM Ziraat Kuleleri, Ümraniye/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek. İhale süreci, kapalı zarf usulü ile teklif alınmasının ardından, teklif verenler arasında açık artırma yapılması ve en yüksek teklif sahibine pazarlık yapılması suretiyle tamamlanacak.

İhaleye katılmayanların geçici teminatları ve kazanamayan katılımcıların teminatları, 3 iş günü içinde iade edilecektir. Ziraat GYO otel satış ihalesi ile ilgili detaylı bilgilere, şirketin resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme