Fethiye'de siyaseti buluşturan düğün: Feyza ve Saygın çifti dünya evine girdi

Hatice ve Osman Değirmenci'nin kızları Feyza, Zübeyde ve Arif Coşkun çiftinin oğulları Saygın, Petunya Beach Club'ta gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kıyarken evlilik cüzdanını ise AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz taktim etti.

  • 303

Fethiye'de görkemli bir düğün gerçekleşti. Fethiye Petunya Beach Club'ta organize edilen düğüne adeta siyasetçi akını oldu.

Hatice ve Osman Değirmenci'nin kızları Feyza, Zübeyde ve Arif Coşkun çiftinin oğulları Saygın, görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kıyarken evlilik cüzdanını ise AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz taktim etti.

Düğün programına, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanı Kemal Hıra, Fethiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, belediye meclis üyesi Metin Sevinç, turizmci iş insanı Hikmet Selçuk, ekonomist Yunus Önder, ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme