Fethiye'de şampiyonluk yolunda kritik viraj
Milas Belediyespor zorlu bir deplasman maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Maçın ardından oyuncular, teknik direktör ve kulüp başkanı, şampiyonluk hedeflerini ve önlerindeki kritik maçı değerlendirdi.
Fethiye’de Eldirekgücüspor’u 1-2 yenen Milas Belediyespor, zorlu bir deplasman maçından galip ayrılarak şampiyonluk yolunda kritik bir adım attı. Oyuncular ve teknik ekip, maçın zorluğuna rağmen galibiyetin önemini vurguladı.
Oyuncular, Teknik Direktör ve Kulüp Başkanından Şampiyonluk Hedefi
Özgür Çelik, “Zor bir deplasman oldu. Daha kolay geçmemiz gerekiyordu. Ama böyle maçlar var, önemli olan kazanmaktı. Çok şükür onu da başardık. Haftaya önemli maçımız var. İnşallah o da istediğimiz gibi geçerse şampiyonluğu alacağız.”
Talha Mayhoş, “Zorlu bir maçtı, zorlu bir deplasman maçıydı. Aslında çok iyi başladık, çok güzel oynadık. Takım halinde iyi mücadele ettik. İstediğimiz oyunu sahaya ilk yarıda çok iyi yansıttık. Hatta ilk yarıda skoru 3-4 yapabilirdik. İkinci yarıda basit bir golle rakibi maça ortak ettik. Bunun sonucunda yakaladığımız pozisyonlar oldu. Kontrataklardan bunları değerlendiremedik ama sonuçta skoru korumayı bildik, mücadelemizi son dakikaya kadar sürdürdük ve kazandık. Bundan sonra önümüzde içeride kritik bir maç var. O maça hazırlanacağız, tamamen konsantre olacağız. Elimizden geleni yapıp ihtiyacımız olan ne varsa onu almaya çalışacağız.”
Antrenör Cihan Bulut, “Yeni kurulan bir takımız. Kolay değil, ne kadar isim de olsa, tecrübe de olsa… Yaklaşık üç idman yapıp direkt ilk maça çıktık ve yenildik. Ama her gün daha iyi oluyoruz, takım oturuyor. İki deplasman maçından da galip geldik, iyi yoldayız. İnşallah kendi işimizi kendimiz görmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta kritik bir derbi maçımız var. Kendi işimizi kendimiz görmek istiyoruz.”
Kulüp Başkanı Şafak Kaya, “Bu deplasmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Karşımızda koşan, boşuna mücadele etmeyen, genç bir takım vardı. İlk yarıda maçı koparmıştık. İkinci yarıda yediğimiz bir golle biraz maçı sıkıntıya soktuk ama maçı almasını bildik. Bizim için zaten önümüzdeki haftaki maç önemli. Ligin kaderini belirleyecek bir maç. Buradan 3 puanla dönüyoruz, mutluyuz.”