Fethiye'de Halk Evleri Yoğun İlgi Görüyor

Fethiye Belediyesi'nin açtığı Halk Evleri hem fiyat hem de lezzet anlamında yoğun bir talep görüyor. 7 tane halk evinden biri olan Bahriye Üçok Halk Evi dinlenmek ve yemek yemek için durak noktalarından bir tanesi.

  • 105

Fethiye Belediyesi'nin açtığı Halk Evleri uygun fiyatları ve alternatif yiyecekleri ile Fethiye'nin gözde mekanlarından birkaç tanesini oluşturuyor. Bahriye Üçok Halk Evi'nin işletmecisi Doğukan Öğüt müşterilerin memnun olduğunu ifade etti. “Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Halk Evi'nin sorumlusuyum. Buraya gelen müşterilerimiz her geçen gün artıyor. Fiyatlarımız uygun, satışlarımız güzel. Halk burayı seviyor. Çayın 1 TL olmasından da memnunlar. Uygun fiyatlar sayesinde ailecek gelip güzel vakitler geçirebiliyorlar. Dönerimiz, köftemiz, hamburgerimiz, çizburgerimiz, tavuklu ve ton balıklı salatalarımız var, kahve çeşitlerimiz var” şeklinde konuştu.

“Seneye kaldığımız yerden bomba gibi devam edeceğiz”

Sosyal Medya fenomenlerinin de ilgi gösterdiğini söyleyen Öğüt, seneye kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi. “Buraya sosyal medya fenomenleri de geliyor, tanıtım yapıyorlar. Güzel bir oyun alanımız var. Yaz konserleri kapsamında “Fethiye Müzikli Akşamlar” da gerçekleşti. Bu ay sezon finali yapıldı, seneye kaldığımız yerden bomba gibi devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme