Fethiye'de Güzellik Uzmanı Merve Köse: 'Tırnak Sanatı Gençler Arasında Çok Popüler'

Fethiye'de 3 yıldır güzellik uzmanı olarak hizmet veren Merve Köse, özellikle tırnak yapımına olan talebin artmasıyla bu alana yöneldiğini belirtti. Müşterilerinin günlük hayatlarını kolaylaştıran uygulamalar sunduklarını ifade eden Köse, tırnak sanatının (Nail Art) gençler arasında oldukça popüler hale geldiğini vurguladı.

  • 120

Tırnak Sanatına İlgi Artıyor

Merve Köse, tırnak sanatına olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek, "Tırnak yapımına çok rağbet olduğu için bu yöne yöneldik. Kadınlarımız, günlük hayatlarını kolaylaştırdığı için bu hizmeti tercih ediyor. Nail Art, gençler arasında çok popüler oldu. Kişiye özel tasarımlar yapıyoruz; müşterilerimiz istediği deseni belirliyor ve tırnak üzerine çalışıyoruz. Çiçek, şekiller ve farklı desenleri tırnaklara çiziyoruz. Bu, bir sanat formu haline geldi" dedi.

Tırnakların Uzun Ömrü İçin Yenileme Şart

Köse, yapılan tırnakların dayanıklılığına dikkat çekerek, "Tırnakların uzun ömürlü olması için 3-4 hafta arayla yenilenmesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

Sağlık Her Şeyden Önce Geliyor

Eski bir sağlıkçı olan Merve Köse, hijyenin önemine dikkat çekti. "Manikür ve pedikür gibi işlemler sırasında kullanılan aletlerin dezenfekte edilmesi çok önemli. İnsan sağlığı her şeyden önce geliyor. Sağlığa uygun olmayan uygulamalar, bulaşıcı hastalıklara sebep olabilir. Sadece ucuz olacak diye sağlığı riske atmamalılar" diyerek müşterilerini uyardı.

Yaz Sezonu Değerlendirmesi

Merve Köse, yaz sezonunu değerlendirirken yerli müşterilerin ağırlıkta olduğunu belirtti. "Yaz sezonu çok güzel geçti. Yerli müşterilerimiz daha fazlaydı, yabancı müşteri sayımız bu yıl çok fazla olmadı. Geçen seneye kıyasla talep vardı ancak önceki sezon kadar yoğun değildi" dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme