Fethiye'de Gözlük Alırken Dikkat! İnternetten Alınan Güneş Gözlükleri Sağlığınıza Zarar Verebilir

Fethiye'de hizmet veren Osman Optik Sahibi Mahmut Kamil Görgül,  internet ortamında satılan güneş gözlüklerinin sağlığa ciddi zararlar verebileceği konusunda uyardı. 

  • 108

Fethiye'de faaliyet gösteren Osman Optik'in sahibi Mahmut Kamil Görgül, internet üzerinden satılan sahte güneş gözlüklerinin göz sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti. Görgül, bu gözlüklerin güneş ışığını gerektiği gibi kırmadığını ve camlarının göz sağlığını bozacak şekilde üretildiğini belirtti.

"Göz Sağlığınızı Korumak İçin Dikkatli Olun"

Mahmut Kamil Görgül, halkın internet ortamında ucuz fiyatlarla satılan bu gözlüklerden uzak durması gerektiğini vurgulayarak, "İnternette satılan sahte gözlükler, göz sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor. Gözlerimizi güneşin zararlı etkilerinden koruyacak nitelikte olmayan bu ürünler, göz yapısını bozacak şekilde üretiliyor. Halkımızın göz sağlığını korumak için güvenilir optik mağazalardan alışveriş yapmaları gerekiyor," dedi.

"Ucuz Gözlükler Sağlığınızı Riske Atmayın"

Görgül, özellikle yaz aylarında artan güneş gözlüğü taleplerine işaret ederek, kaliteli ve güvenilir ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini söyledi. İnternetten alınan ucuz gözlükler yerine, çevredeki optik mağazalardan alınacak gözlüklerin sağlık açısından çok daha faydalı olacağını dile getirdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme