Fethiye'de Enduro yarışları son buldu: Sadık Özdemir teşekkür etti

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, Fethiye'de düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın final yarışlarının ardından yaptığı açıklamada, organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür etti. 

  • 110

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, “Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışlarımızda 44 sporcumuz ter döktü. Kazasız belasız bir sezon geçirmenin mutluluğu içindeyiz.” dedi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Özdemir, çeşitli açıklamalarda bulundu.

“2025 Yılında Görüşmek Dileğiyle”

Sadık Özdemir, “Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Orman Spor Kulübü organizatörlüğünde yaptığımız Fethiye final yarışlarımızın sonuna geldik. Kıyasıya bir mücadele oldu. Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan sevgili Fethiyelilere başta Kaymakamımız, Belediyemiz İlçe Sağlık İl Müdürlüğümüz, Jandarma, Emniyet ve diğer paydaşlarımız ve bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen tüm sponsorlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir havada 44 yarışmacımızın kıyasıya yarıştığı mücadelede de kazasız belasız bir sezon geçirmenin mutluluğu içindeyiz. 2025 yarışlarında da tekrar görüşmek dileğiyle diyerek herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme