Fethiye'de Emeklinin Tercihi 'Bahriye Üçok Parkı'

Fethiye'de güzel vakit geçirmek isteyen emekli vatandaşlar uygun fiyatları ile dikkat çeken Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi'ne yoğun ilgi gösteriyorlar.

  • 117

Son zamanlarda hemen hemen her ürüne zam gelmesinden sonra emekli vatandaşlar sokağa çıkıp bir kafede vakit geçirmeye korkar hale geldi. Geçim derdine düşen emeklilerin uygun fiyatları ile dikkat çeken Bahriye Üçok Parkı Halk Evi tercih ettiği yerlerin başında yer almaya başladı. Çayın 1TL'ye, yemek tatlı gibi yiyeceklerin de çok uyguna satıldığı Bahriye Üçok Parkı'na vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Halk evinin müdavimlerinden olan emekli memur Zeki Kocabıçak konu ile ilgili Frt Tv mikrofonlarına konuştu. Kocabıçak,'' 2018'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden emekli oldum. Halk Evi açıldığı günden beri buradayız. Arkadaşlarımla sohbet ediyoruz, emekli arkadaşlar toplanıyoruz. Bu şekilde bir yaşam tarzımız var.

Fiyatlar güzel, piyasaya baktığımızda 50 metre ilerideki işletmelerde bu maaşlarla oturma şansımız yok. Sağ olsun Alim Bey de böyle bir proje yapmış, Fethiye halkı için yapılmış, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlar da hizmetler de çok güzel. İnsanlar, emekliler burada birbirini tanıyor. Neredeyse haftanın her günü buradayız.

Çayın parasından bir kazanç olacağını düşünmüyorum. Alim Bey'in bunu bir simge olarak yaptığını düşünüyorum. Yani çay işi insanların buraya gelmesi için Halk Evleri'nin bir simgesi, Fethiye için bir simge. Burada insanlar bütünleşiyor, bu hayat pahalılığında ve alım gücünün bu kadar kötü olduğu bu dönemde anca buralara gelebiliyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar, Fethiye için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, teşekkür ederiz.''dedi

Bakmadan Geçme