Fethiye'de EGE SEN-DER, İlçe Emniyet Müdürü Dadaşoğlu'nu ziyaret etti

EGE SEN Sanat Derneği Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Köktener, dernek faaliyetleri ile ilgili Müdür Dadaşoğlu'na bilgi verdi.

  • 99

EGE SEN Sanat Derneği ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Köktener, dernek faaliyetleri hakkında Müdür Dadaşoğlu'na bilgi verdi. Yapılan istişareler sonrasında dernek yönetimi tarafından Dadaşoğlu'na sanatsal bir Atatürk portresi taktim edildi.

“Sanata ve Sanatçıya Değer Veriyor”

EGE SEN-DER Başkanı Selin Köktener yaptığı açıklamada, “Ege Sen Sanat Derneği olarak, ilçe emniyet müdürümüz Kayhan Dadaşoğlu'nu ziyaret ettik, Sağ olsun bizi çok güzel karşıladı. Kendisi de sanata ve sanatçıya değer veriyor. Çok fazla bir arada olamayacağız. Sizler de biliyorsunuz, kendisi emekli oldu. Keşke daha önce gelseydik yanına dediğimiz dakikalar çok oldu. Çok keyifli bir sohbetti, kendisi şiir okuyor. Biraz biraz bağlama çalıyor. Müdürüm emekli olup gidecek ama burada olduğu sürece etkinliklerimize katılacağına dair bize söz verdi.” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme