Fethiye'de EGE SEN-DER, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'yı ziyaret etti

EGE SEN Sanat Derneği ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Köktener, dernek faaliyetleri hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'ya bilgi verdi.

  • 79

EGE SEN Sanat Derneği ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Köktener, dernek faaliyetleri hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'ya bilgi verdi. Yapılan istişareler sonrasında dernek yönetimi tarafından Karartı'ya sanatsal bir Atatürk portresi taktim edildi.

Görüşme sonrası açıklama yapan EGE SEN Sanat Derneği Başkanı Selin Köktener: “Ege Sen Sanat Derneği olarak başsavcımızı ziyaret ettik, kendisine hediyemizi takdim ettik. Çok güzel bir sohbet ortamı oldu. Kendisi de sanat ve sanatçıya değer veriyor. Onun da projeleri var ve bizim de projelerimiz var. İnşallah önümüzdeki dönemde birlikte güzel işler yapacağız. Kendisine ve adliye personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“8 Mart'ta EGE SEN Sanat Derneği ilk tiyatro oyununu oynayacak”

“Dernek olarak o kadar çok iş yapmak istiyoruz ve yapacağız ki. Şimdi planladığımız bir tiyatro oyunumuz var, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gösterime sunacağız. Sonra konserlerimiz olacak, birtakım atölyelerimiz olacak. El sanatları ile ilgili birtakım atölyelerimiz olacak. Bunları kısa zaman içerisinde sizlerle paylaşacağız” şeklinde konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme